Uncategorized

Kurio, de kidsproof tablet voor jouw kleuter!

Hoe wat, een tablet voor klein mannen? Yep, wij mochten de Kurio kindertablet uittesten. Allé wij, dat is onze Milleman van bijna 5. De perfecte kandidaat, aangezien die kinders sneller weten op welke knopjes ze moeten drukken dan de ouders.

Oh ja, wat dat installeren ging als een fluitje van een cent. Dat deed ons Reene namelijk. Je maakt een account aan met je e-mailadres en een wachtwoord.

De kurio heeft een heel aantal leuke features die de tablet helemaal kidsproof maken. Zo is er ouderlijk toezicht waardoor je zelf kan kiezen wat je kindje kijkt of waar hij of zij naar surft. Want geef toe, de kleuters van nu zijn niet van gisteren. Je kan een vooraf ingesteld filterprofiel kiezen of je stelt zelf met je kindje een profiel samen.

Zo surft je kiddo veilig op het internet en kan jij op beide oren slapen. De software is kindvriendelijk en Mil leerde al snel hoe hij met zijn eigen tabletje moest omgaan.

En is dat ding stevig hoor ik de moeder van de brokkenpiloot in huis vragen? Oh ja, de tablet heeft een stevige spatwaterdicht hoes die beschermt tegen val en stootschade. Dus die beker die daar zo gevaarlijk langs staat…No worries there mom!

Maar Ann, die appjes allemaal installeren is dat niet veel werk? Euh, wij deden eigenlijk niets, tis te zeggen de tablet is al voorgeprogrammeerd met appjes die je gewoon moet downloaden. Heb je er toch nog graag iets anders opstaan, is dat in no time geregeld.

Geen nadelen dan? Awel eentje. Het is een kindertablet dus hij is niet zo snel als een gewone tablet en de batterij gaat ook niet zo lang mee als een volwassen tablet uit de duurdere prijsklasse natuurlijk.

Maar dat gezegd zijnde, de perfecte kidsproof tablet waar je je geen zorgen moet maken dat bol opeens met pakketjes voor je deur staat die jij niet bestelde maar je handige digitale kleuter, haha.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *